Ο Ιστορικός & Λαογραφικός Σύλλογος “Διγενής Ακρίτας” Λευκόβρυσης, σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις πολιτισμού “Αγία Μαρίνα 2023”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

🎶 Αφιέρωμα στο Μουσικοσυνθέτη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Κατερίνα Τσιάρα

Αφιέρωμα στον Γ. Μαρκόπουλο

Παίζουν οι μουσικοί: Παναγιώτης Δαγκλής (μπουζούκι & μπαγλαμά), Θάνος Τζικανούλας (μπουζούκι & μπαγλαμά), Τόλης Νίρας (κιθάρες), Θοδωρής Χριστόπουλος (πιάνο), Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο)

Φιλική Συμμετοχή: Αποστόλης Αποστολόπουλος (τραγούδι), Στέφανος Σεβίλογλου (λύρα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

Αγία Μαρίνα 2023 - Αστροβραδιά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Πλανήτες & Άστρα | Αστροβραδιά

Η Αστροβραδιά θα ξεκινήσει με ενημέρωση από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια τα παιδιά του χωριού με τη βοήθεια της Αναστασίας Τοπάλη και ενός φλάουτου αφηγούνται αποσπάσματα από το βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη “ Ένα παιδί…μετράει τα άστρα”. Στη συνέχεια της Αστροβραδιάς, τα παιδιά παρατηρούν και “μετρούν” τα άστρα, μέσα από το Τηλεσκόπιο του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

🎶 Μεγάλο Ποντιακό Γλέντι

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο τραγούδι και ο Στάθης Αλεξανδρίδης στη λύρα και το τραγούδι, ανεβάζουν το θερμόμετρο της ποντιακής διασκέδασης στα ύψη…

Ποντιακή Βραδιά - Αγία Μαρίνα 2023

Μαζί τους επί σκηνής: Κυριάκος Παπαδόπουλος (κλαρίνο), Ειρήνη Σαχταρίδου (αγγείο), Αλέξανδρος Ακριτίδης (τραγούδι), Γιάννης Ζυμπάς (λύρα), Γιώτης Ευθυμιάδης (πλήκτρα), Παύλος Ευθυμιάδης (κρουστά).

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

Πληροφορίες | 📞6979677166